Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-در نشست مشترک مدیران معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، درج اطلاعات شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت در سامانه علم‌سنجی اعضای هیئت علمی مطرح شد و به تصویب رسید.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در این نشست با بیان اینکه شعار سال حجت را بر همه تمام کرد، گفت: رییس جمهور در دیدار با مدیران این معاونت متذکر شد که تحقق شعار سال در حوزه سلامت بر عهده معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت است، بنابراین هر اقدامی در این حوزه انجام شود نتایج آن به سرعت در سطح جامعه نمود پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر یونس پناهی با ابراز امیدواری از این که نگاه معاونت علمی ریاست جمهوری نیز به حوزه سلامت ویژه است، گفت: تلاش می‌کنیم این حمایت‌ها را در جهت صحیح هدایت کنیم. باید با همراهی یکدیگر حمایت‌ها را متناسب با منابع محدود در محل درست هزینه کنیم. هماهنگی چند جانبه معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می‌تواند اثربخش باشد.
وی با اشاره به این که باید در عرصه دارو و تجهیزات پزشکی ضمن حمایت از تولیدات دانش‌بنیان بر کیفیت هم متمرکز باشیم و به مراکز نوآور و هسته‌های فناور بها دهیم گفت: این مراکز در آینده پاسخگوی نیاز‌های کشور در حوزه سلامت هستند؛ بنابراین باید دغدغه جمعی ما این باشد که به سوی فناوری و نوآوری حرکت کنیم و فاصله تحقیقات را با موضوعات روز جامعه کمتر کنیم.
 با نظر حاضران در این نشست تأیید شد اطلاعات حوزه دانش‌بنیان اعم از نام شرکت، محصول و اعضای هیئت‌مدیره که به عنوان مدیرعامل و هیئت مدیره در شرکت‌های دانش بنیان‌حضور دارند به سامانه علم سنجی اعضای هیئت علمی معاونت تحقیقات و فناوری اضافه شود.
همچنین در راستای توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان پیشنهاد شد 5 تا 10 پارک علم و فناوری و مرکز رشد از سوی معاونت تحقیقات و فناوری جهت شروع برنامه توانمندسازی در حوزه دانش‌بنیان در نظر گرفته شود. در حوزه راهبردی و فرآیند‌های توانمندسازی فناوران و دانشگاهیان نیز پیشنهاد شد، جلسات تخصصی میان دفتر نوآوری و کسب و کار‌های نوین معاونت علمی و دفتر توسعه فناوری سلامت برگزار شود.
در این نشست توافق شد درخواست‌های پروژه‌های زیرساختی جدید جهت ارزیابی به معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ارسال شود. در مقابل نیز دفتر توسعه فناوری وزرات بهداشت موظف است، طرح‌های نیازمند حمایت مالی و تجاری‌سازی را به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معرفی کند.
گفتنی است؛ در این نشست دکتر رضا اسدی‌فرد سرپرست مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر محمدحسین بهشتی سرپرست نوآوری و تجاری‌سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دکتر مریم ملونی مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کار‌های نوین حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانش بنیان معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۰۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و درمان در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رایگان شدن خدمات درمان برای کودکان تا سن ۷ سال در مراکز پزشکی دولتی گفت: در حوزه سلامت در سنین مختلف شرایط خاصی وجود دارد که ما باید به آن توجه کنیم. بسیاری از بیماری‌های انسان در ۷ سال اول زندگی او ایجاد می‌شود که اگر این بیماری‌ها در همان سنین کودکی پیشگیری شود، فرد در سنین بزرگسالی دیگر درگیر درمان این بیماری‌ها نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: کاهش شدت صرع در کودکان با مکمل‌های پروبیوتیک

وی افزود: رشد تکاملی بدن انسان در طول دهه اول عمر او ایجاد می‌شود. بنابراین هر حادثه‌ای به ویژه در ۷ سال اول زندگی کودکان می‌تواند پایدار شود. برهمین اساس با تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که صورت گرفت در نهایت، رایگان شدن خدمات پزشکی برای کودکان تا سن ۷ سالگی در مراکز پزشکی دولتی در هیئت دولت به تصویب رسید. این طرح مایه افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است که علی رغم همه مشکلات و تحریم‌ها خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال را در مراکز دولتی رایگان اعلام کند.

عین اللهی گفت: این مسئله در واقع یک سرمایه گذاری برای آینده کشور است و ممکن است نتایج آن در دولت فعلی دیده نشود ولی در ۱۰ یا ۲۰ سال آینده نتایج آن مشخص خواهد شد و کشور را از نظر سلامت بیمه می‌کند.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص کمبود دارو برای بیماران تالاسمی بیان کرد: بنا داریم با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز را تأمین کنیم. در زمینه داروی بیماری تالاسمی افزایش تولید داشته‌ایم ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که پزشک باید این را تشخیص دهد. کمبودها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش بنیان تأمین خواهیم کرد.

وزیر بهداشت درباره اهمیت تولید پانسمان برای بیماران پروانه‌ای خاطرنشان کرد: ما ابتدای دولت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که این میزان هم‌اکنون به ۱۴۰۰ شرکت رسیده که به‌نوعی رکورد است. با حمایت دولت تعداد این شرکت‌ها باز هم افزایش خواهد داشت که یکی از دستاوردهای همین شرکت‌ها، تولید این پانسمان بوده است. البته این کار در مرحله پژوهشی است و امیدواریم به مرحله تجاری‌سازی برسد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229163 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان