Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد عریان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: استادان دانشگاه یاسوج در سطح ملی، منطقه ای و جهانی و در تمامی شاخص‌ های علم سنجی جزو برترین‌ ها هستند. 

وی افزود: دانشگاه یاسوج از محصولات انقلاب اسلامی بوده و دانشگاهی جوان است که در گروه ‌های علمی، دانشکده ‌های فعال و استادان صاحبنظر در سطح ملی، منطقه ای و جهانی و در تمامی شاخص‌ های علم سنجی حضور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس دانشگاه یاسوج بیان کرد: روش‌ های علم سنجی شامل تولید علم و مراجعه به مقاله های علمی و آموزشی بوده و حضور دانشگاه یاسوج نیز در تمامی شاخص‌ های آن فعال است. 

عریان عنوان کرد: دانشگاه یاسوج در تعدادی از رشته ‌ها جزو ۳۰ صدم برتر دنیا و در برخی نیز جزو ۴۰۰ تا ۵۰۰ برتر جهان است. 

وی ابراز داشت: دانشگاه یاسوج در سیستم ‌های علم سنجی مختلف شامل تایمز، دانشگاه‌ های سبز و شانگ های حضور دارد. 

رییس دانشگاه یاسوج با تأکید بر اینکه دانشمندان جوان این دانشگاه جزو چهره‌ های برتر علمی دنیا هستند، گفت: امسال ۳۳۰ هزار نفر در دنیا دانشمند یک درصد و ۲ درصد بودند. 

عریان اظهار داشت: مرحله نخست سه نفر و در فهرست ‌های بعدی نیز سه نفر دیگر از استادان دانشگاه یاسوج و در مجموع ۶ نفر جزو لیست دانشمندان یک درصد و ۲ درصد علمی دنیا بوده اند. 

وی افزود: دانشگاه یاسوج در رنکینگ جهان اسلام و سایر رنکینگ‌ ها از جایگاه مناسب و مطلوبی برخوردار است. 

رییس دانشگاه یاسوج بیان کرد: کسب چنین موفقیت ‌های ارزنده ای نباید به هیچ وجه موجب توقف رشد، توسعه و پیشرفت علمی این دانشگاه شود. 

عریان عنوان کرد: باید نقص‌ های دانشگاه یاسوج شناسایی و برای رفع آنها اقدام شود و توانمندی ‌های آن نیز افزایش پیدا کند تا سالانه سنگرهای علمی بیشتر و بهتری فتح شود. 

تعداد اعضای هیأت علمی دانشگاه یاسوج افزون بر ۲۵۰ نفر و شمار دانشجویان آن در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا نیز بیش از ۶ هزار نفر است. 

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری کهگیلویه و بویراحمد علمی دانشگاه یاسوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری کهگیلویه و بویراحمد علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری کهگیلویه و بویراحمد علمی دانشگاه یاسوج اخبار کنکور دانشگاه یاسوج علم سنجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۷۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: استادان با فعالیت در مراکز رشد و فناوری و هم‌افزایی علمی و تبدیل علم به ثروت در کسب درآمد شهریه اثرگذار هستند.

وی با بیان اینکه آثار شهید مطهری در رشد فکری استادان و دانشجویان موثر است، عنوان کرد: تبیین اندیشه‌های علمی و سیاسی شهید مطهری در دانشگاه و برای تعلیم و تربیت دانشجویان بسیار ضروری و حائز اهمیت است.

معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی  افزود: در راستای اهداف سند تحول و صیانت از دستاورد‌های علمی و پژوهشی استادان و دانشگاهیان در دانشگاه آزاد اسلامی کار‌های خوبی صورت گرفت و برای کاربردی کردن تولید علم به ثروت فعالیت و تلاش شما استادان نقش مهمی دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل هم با تبریک روز معلم، تلاش و کوشش و ایثار استادان در کلاس درس را یک عشق ذاتی و درونی دانست و گفت: معلمی یک هدف برای رسیدن به معبود خود است آموزش و تدریس در کلاس لذت بخش و یک کار الهی است که انسان به آن عشق می‌ورزد.

سید میرالله حسینی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با بهرگیری از گام دوم ملی دانشگاه آزاد اسلامی و سند تحول در سال‌های اخیر رشد چشمگیری در جذب دانشجو براساس سوابق تحصیلی، تولید محصولات علمی، مشارکت دانشگاهیان به مسائل فرهنگی داشته است.

به گزارش آنا، آئین گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با حضور دکتر مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی، سید میرالله حسینی رئیس دانشگاه، استادان هیئت علمی همراه با خانواده، معاونان، در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این مراسم از استادان دانشگاه با اهدای لوح سپاس و کارت هدیه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • دو عضو هیات ‌علمی‌ دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع استادان نمونه کشوری
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشمندان جوان این مرز و بوم زمینه ساز پیشرفت های علمی شده اند