Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، شریعتی‌نسب مدیر امور پژوهشی دانشگاه بیرجند گفت: علم‌سنجی یکی از روش‌های رایج ارزیابی فعالیت‌های علمی است و انتشار مداوم شاخص‌های علم‌سنجی که توصیف‌کننده کمی و کیفی پژوهش‌های انجام شده در دانشگاه است، می‌تواند مولفه مفید و کارآمدی برای مدیریت پژوهش، سیاستگذاری علمی و چگونگی تخصیص بودجه و امکانات باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: علم‌سنجی می‌تواند به‌عنوان ابزاری مهم در ترسیم نقشه علمی دانشگاه به‌کار رود.

شریعتی‌نسب عنوان کرد: در این جهت و به عنوان اولین گام، سامانه علم‌سنجی دانشگاه راه‌اندازی شد و با استفاده از این سامانه همکاران می‌توانند اطلاعات دقیق‌تری از وضعیت علمی خود و دانشگاه داشته باشند.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه بیرجند تصریح کرد: در گام بعد با راه‌اندازی واحد علم‌سنجی ذیل معاونت پژوهشی امکان رصد و پایش علمی و هدفمند داده‌های به‌دست آمده از سامانه و سیاستگذاری‌های کلان مربوطه امکان‌پذیر خواهد شد.

بیشتر بخوانید

انتشار بیش از ۶ هزار خبر در شبکه‌های اجتماعی دانشگاه بیرجند

معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند و کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد در حال آماده‌سازی نسخه نهایی و رسمی این سامانه هستند که در هفته پژوهش راه‌اندازی خواهد شد.

علاقه‌مندان از طریق نشانی http://scimet.birjand.ac.ir/University.php?id=۱ می‌توانند به سامانه علم‌سنجی دانشگاه بیرجند وارد شوند.

دانشگاه بیرجند با بیش از ۴۰ سال سابقه و کارکرد علمی و آموزشی در شرق کشور دارای حدود ۱۲ هزار دانشجو در ۳۴۰ کدرشته در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا است.

انتهای پیام/ ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علم سنجی سامانه ارزیابی دانشگاه بیرجند راه اندازی علم سنجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۵۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد