Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر، سال ۱۳۹۸ سالی پربار از نظر ارتقا دانشگاه‌های کشور در رتبه بندی‌های مختلف علمی و دانشگاهی بود. یکی از این رتبه بندی ها، رتبه بندی علم سنجی است که از سوی مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام می‌گیرد.

وضعیت علم سنجی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی در سال ۱۳۹۸ نشان از رشد قابل توجه مقالات بین المللی این دانشگاه‌ها داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رتبه بندی در بازه زمانی ۲۰۱۹ و بر اساس آخرین ارزیابی علم سنجی دانشگاه‌های علوم پزشکی برای سال میلادی ۲۰۱۹ انجام شده است و وضعیت ۶۶ دانشگاه علوم پزشکی دارای رتبه‌های مشخص در میزان تولید علم، تولید مقالات برتر و شاخص اچ را نشان می‌دهد.

جدول رتبه ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی برتر در سامانه علم سنجی وزارت بهداشت در سال گذشته

رتبه کشوری مرکز مقالات استنادات H-Index H۵-Index استناد به ازای مقاله خوداستنادی درصد مقالات بین‌المللی مقالات بین‌المللی ۱ دانشگاه علوم پزشکی تهران ۵,۰۳۵ ۶,۴۷۲ ۱۷۲ ۹۳ ۱.۲۸ ۲۰ درصد ۲۸ درصد ۱,۴۱۳ ۲ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۳,۵۶۳ ۴,۲۴۷ ۱۲۱ ۶۴ ۱.۱۹ ۲۲ درصد ۲۰ درصد ۷۴۵ ۳ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ۱,۵۹۵ ۱,۷۶۶ ۱۰۷ ۵۳ ۱.۱ ۱۵ درصد ۲۲ درصد ۳۵۵ ۴ دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۲,۰۲۰ ۳,۴۴۶ ۱۰۰ ۷۰ ۱.۷ ۲۱ درصد ۳۰ درصد ۶۱۶ ۵ دانشگاه علوم پزشکی شیراز ۱,۸۶۲ ۲,۲۴۱ ۸۹ ۴۶ ۱.۲ ۲۲ درصد ۲۱ درصد ۴۰۴ ۶ دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۱,۹۲۸ ۳,۳۵۶ ۸۸ ۵۱ ۱.۷۴ ۲۶ درصد ۲۸ درصد ۵۵۸ ۷ دانشگاه علوم پزشکی ایران ۲,۴۸۳ ۳,۲۷۷ ۸۷ ۶۱ ۱.۳۱ ۱۸ درصد ۲۲ درصد ۵۶۹ ۸ ستاد مرکزی وزارت بهداشت ۲۴۰ ۴۳۸ ۸۰ ۳۶ ۱.۸۲ ۵ درصد ۲۴ درصد ۵۸ ۹ دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله (عج) ۷۳۲ ۱,۳۲۱ ۷۸ ۶۱ ۱.۸ ۱۶ درصد ۲۱ درصد ۱۵۸ ۱۰ انستیتو پاستور ایران ۵۳۱ ۷۳۰ ۷۶ ۳۳ ۱.۳۷ ۲۴ درصد ۲۲ درصد ۱۲۱

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی رتبه بندی علم سنجی ۲۲ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۸۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند

محمدی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تهیه نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت : الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدوین شده و قرار شده این الگو در یک برنامه سه ساله در همه مدارس پیاده شود.

وی افزود: از مهرماه امسال این الگو در ۲۰ درصد مدارس دولتی اجرا خواهد شد و در سال تحصیلی بعد ۴۰ درصد و سال بعد از آن هم ۴۰ درصد دیگر مدارس زیر پوشش این طرح خواهند رفت.

وی اضافه کرد: قرار شده مهر ماه امسال ۵۰ درصد مدارس غیردولتی و خاص هم بر اساس الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اداره شوند.

محمدی اشاره‌ای به آثار مثبت اعمال معدل امتحانات نهایی در نتیجه آزمون سراسری داشت و گفت: نتیجه اجرای این طرح در مناطق محروم به خوبی خود را نشان داد. به عنوان مثال در استانی مثل کرمانشاه در حالی که در گذشته هیچ رتبه برتری در کنکور نداشتیم، سال گذشته دو رتبه برتر کنکور و ۲۷ رتبه زیر ۱۰۰ و بیش از۲۷۰ رتبه زیر هزار داشتیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه بنا داریم امسال روی دو موضوع کیفیت بخشی به نظام آموزشی و تقویت مدارس دولتی به عنوان دو مطالبه اصلی مقام معظم رهبری در حوزه تعلیم و ترتیب تمرکز کنیم، گفت: در جهت کیفیت بخشی به نظام آموزشی برای بالا بردن معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 

وی اشاره‌ای هم به اجرای طرح شهید سید محمدسعید جعفری در استان داشت و گفت: در این طرح اردو‌های دانش‌آموزی به عنوان بستری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفته و این طرح در نهایت شناسایی استعداد‌های دانش آموزان را دنبال می‌کند.

محمدی با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در راستای تجهیز مدارس به امکانات ورزشی، گفت: در ۱.۵ سال گذشته قریب ۶۰ مکان ورزشی با هدف نهادینه کردن ساحت زیستی بدنی در مدارس استان کرمانشاه ایجاد شده است.

وی با اشاره به افزایش سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها گفت: سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها از ۳۰ میلیارد تومان در سنوات قبل به ۱۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته رسید و امیدواریم در بودجه امسال شاهد توجه بیشتر به آموزش و پرورش در اختصاص بودجه باشیم.

کسب رتبه برتر شورای آموزش و پرورش استان در سطح کشوری، کسب رتبه برتر شورای تحقیقات آموزش و پرورش و نیز رتبه برتر در اجرای پروژه مهر از مهمترین افتخارآفرینی‌های دستگاه تعلیم و تربیت استان کرمانشاه در سال گذشته بود که محمدی از آنها یاد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته از داروخانه های پارس آباد
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر