Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) و D8 در اسلام آباد پاکستان کارگاه «علم‌سنجی پیشرفته» برگزار می‌کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره روابط عمومی و همکاری‌های علمی بین المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC)، سازمان کشورهای در حال توسعه D8 با همکاری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و وزارت علوم پاکستان، مجموعه کارگاه‌های «علم سنجی پیشرفته» ویژه کشورها D8 را با حضور شرکت‌کنندگانی از کشورهای بنگلادش، مصر، نیجریه، اندونزی، ایران، مالزی، پاکستان و ترکیه در تاریخ 17 و 18 اردیبهشت 1397 در مقر اصلی کمیسیون علوم و فناوری برای توسعه پایدار کشورهای جنوب (COMSATS) اسلام آباد پاکستان برگزار خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش رتبه نشریات و دانشگاه‌های کشورهای D8و نیز آشنایی با پارامترهای کمی و کیفی و پارامترهایی که نقش موثری در ارتقا جایگاه علمی نشریات دانشگاه‌های کشورهای D8 دارند از جمله مباحثی هستند که در این کارگاه دو روزه به آنها پرداخته خواهد شد.

از آنجا که افزایش اثرگذاری یا کیفیت تحقیقات یکی از مسائل مهم برای دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی در جهان محسوب می‌شود، در این سلسله کارگاه‌ها، راهکارهای ارتقا سطح اثرگذاری علمی در ابعاد مختلف فناورانه، نوآورانه، اجتماعی، اقتصادی و دانشگاهی ارائه خواهد شد. این امر به طور مستقیم بر رتبه دانشگاه‌ها در نظام‌های رتبه‌بندی و جایگاه دانشگاه‌ها در عرصه‌های بین‌المللی تاثیر می‌گذارد.

هدف از برگزاری این کارگاه ها، تقویت همکاری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با کشورهای عضو D8، ارتقای کیفیت تحقیق در کشورهای D8، ایجاد یک شبکه پیوسته علمی در سرتاسر کشورهای D8 و نیز تعیین جایگاه دانشگاه‌های D8 و ارائه راهکارهایی برای ارتقا جایگاه آنها به جمع صد یا دویست دانشگاه برتر دنیا است.

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با ارائه دو کارگاه «مقایسه کمی و کیفی تولیدات علمی کشورهای D8 در پایگاه های ISI، ISC و Scopus » و «بررسی جایگاه کشورهای D8 در رتبه‌بندی‌های جهانی» یکی از برگزارکنندگان اصلی این مجموعه کارگاه‌ها خواهد بود.

کمک به ارتقای سطح اثرگذاری علمی دانشگاه‌های عضو OIC و منطقه از جمله اهداف پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری است که در این راستا تاکنون کارگاه‌های مختلفی برای محققان و سیاستگذاران علمی کشورهای اسلامی و منطقه برگزار شده است که از آن جمله می‌توان کارگاه های برگزار شده در دانشگاه های پاکستان (UHS)، مالزی (UiTM USM, UTM, ، UPM)، و هند (دانشگاه جامیا میلیا اسلامیا، مرکز تحقیقاتی نیس کر هند، دانشگاه IIT دهلی، دانشگاه IITرورکی)، و کارگاه‌های ویژه محققان کشورهای جنوب شرق آسیا از سال 1395 تاکنون را نام برد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۱۵۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمنان در صدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند

ایسنا/اردبیل امام جمعه شهرستان نمین، تلاش برای نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام و در راس آنها نظام جمهوری اسلامی را از توطئه‌های دشمنان قلمداد کرد.

حجت الاسلام‌والمسلمین عظیم اسدزاده، ظهر امروز ۱۳ اردیبهشت در آیین گرامیداشت مقام معلم که در مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) نمین برگزار شد، با اشاره به اهمیت علم و آگاهی و تاثیر آن در رشد و تعالی شخصیت انسان‌ها، گفت: شخصیت‌های بزرگی نظیر شهید مطهری دارای تفکر عظیم علمی و دینی برای جهان اسلام بودند.

وی افزود: دشمنان اسلام به دنبال نابودی مغزهای متفکر نظام جمهوری اسلامی هستند و با هدف ترور شخصیت‌های علمی و معنوی، سعی در ریشه‌کردن هادیان و مروجان دین اسلام دارند و تنها هدفشان تسلط حاکمان کفر بر جوامع مسلمین است. 

امام جمعه شهرستان نمین ترویج و نشر آثار ارزشمند شهید مطهری را فریضه‌ای مهم قلمداد کرد و اظهار داشت: هر کدام از این آثار علمی، حکمتی مطهر برای تصفیه و پالایش مغزهای ناپخته افرادی است که با افکار نادرست در پوشش اصطلاح روشنفکرانه بذرهای سمی در روح و جان انسانها می‌کارند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اسدزاده عظمت جهان هستی را در تعلیم و تذکیه نفوس انسان‌ها دانست و تصریح کرد: بنای خلقت، برای علم و راهنمایی بشر است که خدای متعال با تعلیم اسماء و علوم الهی به اولین خلقت انسانی، بنیان جهان هستی را بر پایه علم و منطق پایه‌ریزی کرد و انبیای الهی را در جایگاه معلمان برای هدایت جامعه فرستاد. 

وی به معرفی علمای بزرگ جهان اسلام به عنوان الگوهای رستگاری پرداخت و بیان داد: جاودانگی و موفقیت در عرصه تعلیم و تربیت متکی به دو عنصر قوی جدیت و پشتکار است که علمای بزرگ از فرصت‌های کوتاه برای اندوختن ذرّه‌ای علم و دانش با هدف گره‌گشایی مسائل دینی و علمی دریغ نکردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • دشمنان در صدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • حمایت دانشگاهیان علوم پزشکی ایران از دانشجویان جهان
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی