Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > چهارمحال و بختیاری - کمیته‌ی علم‌سنجی با هدف ارتقاء کیفی تولیدات پژوهشی و تسریع در پیشرفت علمی در دانشگاه شهرکرد راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از  روابط عمومي دانشگاه شهركرد، كميته‌ي علم‌سنجي به‌منظور "حفظ و ارتقاء جايگاه دانشگاه شهركرد در سطوح ملي، منطقه‌اي و بين‌المللي، نوآوري در آموزش و پژوهش بر مبناي ارزيابي مستمر و مطالعات تطبيقي با دانشگاه‏هاي برتر كشور، افزايش سهم دانشگاه در توليد علم كشور و جهان، كسب سرآمدي آموزش، پژوهش و فناوري در منطقه، دستيابي به فناوري‏هاي نوين و سازمان‏دهي نشريات علمي دانشگاه در معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه شهركرد راه‌اندازي شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اين كميته به‌طور مستمر توليدات علمي دانشگاه از جمله تحقيقات بنيادي، توسعه‌اي و كاربردي از نظر كمي و كيفي مورد پايش، تجزيه و تحليل، سياست‏گذاري و برنامه‏ريزي قرار مي‌گيرند و گزارش جايگاه اين توليدات در رتبه‌بندي‌هاي منطقه‏اي، ملي و بين‏المللي انعكاس داده مي‌شود. همچنين انجام مطالعات تطبيقي توليدات علمي دانشگاه با دانشگاه‏هاي برتر كشور، منطقه و جهان، حفظ و ارتقاء علمي دانشگاه، تعيين شاخص‏هاي كمي وكيفي و به روز رساني آن‌ها براي بررسي و ارزيابي كيفيت نشريات، نظارت بر عملكرد نشريات علمي دانشگاه و ارائه‌ي راه‌كارهاي لازم براي نمايه‌‌سازي آن‌ها در پايگاه‏هاي اطلاعات علمي و ارتقاي جايگاه آن‌ها در مقايسه با ساير نشريات، بررسي توليدات علمي دانشگاه از منظر سوء‏ رفتارهاي پژوهشي (سرقت علمي و علم كذب) و برنامه‌ريزي براي حذف و يا به حداقل رساندن آنها، ارائه‌ي فهرست نشريات بي‏اعتبار، كم اعتبار و معتبر از نشريات علمي به مراجع ذيربط دانشگاه به منظور هدايت توليدات علمي دانشگاه براي انتشار در نشريات برتر، بررسي و معرفي عوامل مؤثر بر توليدات كمي پژوهش در دانشگاه و بررسي و رصد شاخص هرش (H-index) و ديگر شاخص‌هاي معتبر در دانشگاه٬ برخي ديگر از وظايف اين كميته در دانشگاه شهركرد مي‌باشند.

گفتني است علم سنجي (Scientometrics) دانش اندازه‌گيري و تحليل علم است كه به سنجش توليدات علمي پژوهشگران و سازمان‌ها در قالب متغيرهاي كمي مي‌پردازد و شاخص‌هاي آن مي‌تواند مبناي ارزشيابي و رتبه‌بندي اعضاي هيأت علمي، گروه‌هاي آموزشي، دانشكده‌ها، دانشگاه‌ها، مراكز تحقيقاتي و كشورها قرار گيرد.

 

46

 

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۸۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • ایران : تحریم مسابقات مچ اندازی
  • ایران مسابقات مچ اندازی آسیایی ازبکستان را تحریم کرد
  • ایران مسابقات مچ‌اندازی قهرمانی آسیا را به دلیل میزبانی غیرعادلانه ازبکستان تحریم کرد